Top
mire jó az NLP?

NLP Practitioner – 5. modul

Tudattalan szintű hiedelmeink 1.

2022. október 1-2.

ONLINE

9:00-16:30 óra között

 

A tréning díja:

55.000 Ft (aam)

Megjegyzés:

A workshop díjának befizetésével egyben a jelentkezésed is igazolod!
A részvételi díj beérkezése után, továbbá közvetlenül a workshop kezdete előtt e-mailban megkapod a Zoom csatlakozási linket és a feladatlapokat, melyeket a műhelymunka során használni fogunk.
Fontos: az 5. és 6. modul egymásra épül; a 6. modul csak akkor végezhető el, ha az 5. modult már elvégezted!

 

5. modul – Tudattalan szintű hiedelmeink 1.

Az NLP előszeretettel használja – Freud után szabadon – az elme tudatos és tudattalan szintű modelljét. Ennek lényege, hogy míg a tudatos elme a jéghegy felső része, ahol a terveink, stratégiáink, céljaink foglalnak helyet, addig a tudattalan a jéghegy alsó része, ahol többek között az érzelmek, az intuíció, a hiedelmek, a félelmek, identitással, hovatartozással, hűséggel kapcsolatos gondolatok laknak.

Nem véletlen, hogy a Titanic-ot, az akkori “modern világ” mérnöki csodáját is egy jéghegy süllyesztette el.

A tudattalan szintű gondolatokon nem gondolkodunk tudatosan, sokkal inkább olyanok, mint a hardware, amit az operációs rendszer és a programok használnak a számítógépeken: alap környezetet biztosít annak, hogy az általunk használt szoftverek, amikkel aztán a céljainkat elérjük, jól működjenek.

A számítógépes analógiát folytatva, a tudattalanban – ha jó az alap, amivel rendelkezünk – akkor sokkal könnyebb lesz jó programokat futtatni. Például elhinni, hogy lehetünk sikeresek, elfogadni a dicséretet, megengedni a bizalmat, azaz biztonsággal és magabiztosan navigálni az élet különböző területein.

Azonban ha az alapok nincsenek jól összerakva, mert például nem láttunk olyan példaképet, nem kaptunk olyan visszajelzést, ami megerősített volna, akkor először érdemes az alapokat rendbe rakni, hogy már ne akadályozzák céljaink elérését.

Biztos hallottál már arról, hogy valaki szabotálja a saját sikerét, akár szakmai téren, akár a magánéletben. Ilyenkor érdemes ránézni, hogy vajon milyen hiedelmei – azaz tudattalan szintű meggyőződései – vannak az adott témával kapcsolatban.

Amikor tudattalan szintű hiedelmeket vizsgálunk, akkor az a cél, hogy felfedezzük, melyek a támogató hiedelmeink, és melyek a korlátozók, melyek érdemes lecserélni. Mert, hogy le lehet.

Ezen a workshopon…

  • • megtanulod miként jönnek létre a hiedelmeink.
  • • feltérképezheted saját korlátozó és támogató hiedelmeidet.
  • • megtanulhatod, hogyan alakíthatod át hiedelmeidet.
  • • megtanulhatod kezelni belső dialógusaidat.
  • • elsősorban a saját magunkkal való munkán van a hangsúly.

 

Miért NLP (Neuro-Lingvisztikus Programozás)?

Mert az NLP az egyik leghatékonyabb eszköztár a személyes változáshoz. Gyors, hatékony és egyszerű gyakorlatokkal könnyedén, szórakozva lendülhetsz át elakadásaidon és érheted el céljaidat.

Dátum

2022. okt 1.
Lejárt!

Idő

09:00 - 16:30

Költség

55.000 Ft

További Információk

NLP Practitioner

Helyszín

ONLINE Zoom
Kategória

Szervező

Szilvási Gabriella
Szilvási Gabriella
Email
info@softskillakademia.hu

PCC. NLP tréner, business coach, a Soft Skill Akadémia alapítója