Top

NLP továbbképzés coachoknak – CCEU pontokért

Önbizalom és kompetenciafejlesztés – coachoknak!

 

2023. január 25-26-27.

ONLINE Zoom

3 x 4 óra, 9:00-13:00 óra között

 

A tréning díja:

85.000 Ft + 27% ÁFA

Megjegyzés:
Ha ICF tag vagy, akkor 12 CCEU pontot kapsz és 15% kedvezményt az alap árból.
A workshop díjának befizetésével egyben a jelentkezésed is igazolod!
A részvételi díj beérkezése után, továbbá közvetlenül a workshop kezdete előtt e-mailban megkapod a Zoom csatlakozási linket és a feladatlapokat, melyeket a műhelymunka során használni fogunk.

 


 

A tréning 3 fő pillére:

Bővítjük coach eszköztáradat NLP-s eszközökkel,
Miközben megtapasztalhatod a biztonságos változást,
Fejlesztheted önreflexiódat és nő a coach önbizalomad.
Ezen tréning küldetése, hogy olyan azonnal használható hatékony coaching gyakorlatokat adjon Neked, amivel megnövelheted coach hatékonyságodat.

A legtöbb coach képző intézmény érintőlegesen beszél az NLP-ről, de a résztvevők nem kapnak gyakorlati tudást, se tapasztalatot és ezzel kimaradnak minden jóból. 🙂 Mert az NLP egy nagyon jó cucc!

Nálunk gyakorlatokon keresztül, saját élményeket szerezve tapasztalhatod meg, hogy milyen könnyen és biztonsággal lehet változást elérni. Dolgozunk a jelenlét és a pszichológiai biztonság megteremtésének képességén.

Coach pályafutásom elején leginkább a hatalmas NLP-s eszköztáram miatt éreztem magam kompetensnek. Gyors, hatékony és tartós változásokat tudtunk elérni ügyfeleimmel.

Több év és több száz óra tapasztalattal a hátam mögött egyre kiemeltebb szerepet kap az “coach személyisége mint eszköz”. Ahhoz, hogy az eszközökön túl a személyiségünkkel tudjuk támogatni az ügyfeleinket, sok önreflexióra, tudatosságra és egy egészséges coach önbizalomra is szükség van. A 2 napos coach továbbképzés NLP-s eszközökkel workshopon ezen is dolgozunk a résztvevőkkel.

Miért NLP?

Mert benne van a legnépszerűbb coaching irányzatok legjava. Az NLP alapítói a legnépszerűbb és leghatékonyabb terápiás módszerek, mint pl. a Gestalt vagy a rendszerszemléletű coaching – eszközeit tették tanítható és használható formába. A leghatékonyabb módszerek legjavát kínálja az NLP.

Dátum

2023. jan 25.
Lejárt!

Idő

09:00 - 13:00

Költség

85.000 Ft

További Információk

NLP továbbképzés coachoknak

Helyszín

ONLINE Zoom
Kategória

Szervező

Szilvási Gabriella
Szilvási Gabriella
Email
info@softskillakademia.hu

PCC. NLP tréner, business coach, a Soft Skill Akadémia alapítója