Top

The Wholeness Work® – I. szint

The Wholeness Work® I. szint

2024.  április 27-28.

 

ONLINE Zoom

9:00-17:00 óra között

 

A tréning díja:

99.000 Ft (27% áfát tartalmaz)

Megjegyzés:
A workshop díjának befizetésével egyben a jelentkezésed is igazolod!
A részvételi díj beérkezése után, továbbá közvetlenül a workshop kezdete előtt e-mailban megkapod a Zoom csatlakozási linket és a feladatlapokat, melyeket a műhelymunka során használni fogunk.

 

Nappali diákok számára 50% kedvezmény.
Ez esetben írjál az info@thewholenesswork.hu e-mail címre, és küldjük a kupont.
A workshopok egymásra épülnek! Minden következő szint előfeltétele az azt megelőző szint(ek) elvégzése.

 


The Wholeness Work® I. szint

Az alapok

  • A Wholeness Work® meditáció folyamata – Új mélységeit tapasztalhatod meg a meditációnak, mint rendszeres napi gyakorlatnak. Néhány tipp a mélyebb és pihentetőbb alváshoz. A koncentráció megtartásában is segítséget nyújthat.
  • A Wholeness Work® alapfolyamat – Erőteljes folyamat, amelyet a nyomasztó érzések feloldásától, egy helyzet/esemény miatti csalódottság vagy bosszankodás feloldásán át, egészen az energiahiányos (pl. “semmihez sincs kedvem”) állapot megszüntetésig nagyon széles skálán használhatsz.
  • „Belső autoritás visszaszerzése” – Nagyon mély változást lehet elérni olyan témákban, mint a szégyen, bűntudat érzése, és még sok más területen, ahol valamilyen külső és/vagy belső szabályrendszernek való megfelelésnek, alá-fölérendeltségnek van szerepe. Egyes egészségügyi problémák esetében is hasznos lehet. Az énképeden, önmagad elfogadásán is tudsz dolgozni ezzel a gyakorlattal.
  • „Hiányok integrációja” – Amikor szükséget, veszteséget, gyászt, vagy valamiféle hiányt élünk meg. Ha nagyon szeretnél elérni, megkapni valamit, vágysz valamire, ami fontos neked, annak eléréséhez is segítséget nyújthat. A motiváció pozitív irányú átformálását is lehetővé teszi, hogy görcsök nélkül tudj haladni a terveid megvalósítása felé.

Dátum

2024. ápr 27. - 28.
Lejárt!

Idő

09:00 - 17:00

Költség

99.000 Ft

További Információk

The Wholeness Work®

Helyszín

ONLINE Zoom

Szervező

Szilvási Gabriella
Szilvási Gabriella
Email
info@softskillakademia.hu

PCC. NLP tréner, business coach, a Soft Skill Akadémia alapítója