Top

The Wholeness Work® – III. szint

The Wholeness Work® III. szint

2024. június 8-9.

 

ONLINE Zoom

9:00-17:00 óra között

 

A tréning díja:

110.000 Ft (27% áfát tartalmaz)

Megjegyzés:
A workshop díjának befizetésével egyben a jelentkezésed is igazolod!
A részvételi díj beérkezése után, továbbá közvetlenül a workshop kezdete előtt e-mailban megkapod a Zoom csatlakozási linket és a feladatlapokat, melyeket a műhelymunka során használni fogunk.

 

Nappali diákok számára 50% kedvezmény.
Ez esetben írjál az info@thewholenesswork.hu e-mail címre, és küldjük a kupont.
A workshopok egymásra épülnek! Minden következő szint előfeltétele az azt megelőző szint(ek) elvégzése.

 


The Wholeness Work® III. szint

Még mélyebb szintű munka

  • Reakciók és érzelmi válaszok integrációja – A folyamatok során tapasztalhattad, hogy olykor felbukkannak reakciók egy-egy lépésnél. Megtanulhatod hogyan kezeld ezeket a helyzeteket, hogy a Tudatos Jelenlétbe való integráció még teljesebb legyen. Hasznosnak fogod találni mikor magadat vagy másokat vezetsz a folyamatban.
  • Polaritások – Az ellentétekkel, polaritásokkal való munka. Ha van egy negatív pólus akkor, kell lennie egy pozitív oldalnak is. Gondolhatsz itt a yin/yang szimbólumra, a két ellentét adja ki az a teljes egészet. Kettős érzések, kétértelmű helyzetekben lehet a segítségedre ez a folyamat.
  • Megküzdési stratégiák felfedezése, integrálása. – Olyan helyzetekben, amikor az egyik pillanatban még minden rendben volt, de a következőben már felborult benned az egyensúly.
  • A Wholeness Work® álomfolyamat – Megtanulhatod hogyan használhatod az álmokat a tudattalan folyamatok mélyszintű integrációjához. Ezek az álmok lehetnek egyszeri negatív vagy pozitív töltetűek, vagy akár visszatérő álmok is. A nyomasztó álmok keltette érzéseket is fel tudod oldani.
  • A „hol állok” folyamat finomhangolása – A II. szinten tanult rész, az erőforrásokban gazdag hely felfedezésének folytatása: még mélyebb változás és integráció, az érzékelési csatornák felfedezése.
  • A játszmák – Hogyan formáljuk át és oldjuk ki a tudatos és tudattalan játszmáinkat. Az évek során már kisgyermekként megtanultuk, ahhoz, hogy elérjünk vagy megkapjunk valamit, bizonyos dolgokat meg kell tennünk. Ez a végkifejlet, a játszma nyeresége, lehet érzelmi vagy akár tárgyi is. (Lásd a tranzakcióanalízis elméletét, Eric Berne nyomán az „Emberi játszmákat”.) Alkalmazhatod ezt a folyamatot olyan helyzetekben is, amikor védekezésre kényszerülsz, meg akarsz győzni valakit az igazadról, vagy csalódott vagy egy válaszban, amit egy helyzetben kaptál – mondhatnánk, „a játék kimenetele nem úgy alakult, ahogy vártad”.

Dátum

2024. jún 8. - 9.
Lejárt!

Idő

09:00 - 17:00

Költség

110.000 Ft

További Információk

The Wholeness Work®

Helyszín

ONLINE Zoom

Szervező

Szilvási Gabriella
Szilvási Gabriella
Email
info@softskillakademia.hu

PCC. NLP tréner, business coach, a Soft Skill Akadémia alapítója